Ahad, Disember 21, 2014

Result PT3 Yo !!


Assalamualaikum readers , memang dah lama tak update blog , jadi boleh baca tajuk dekat atas , pasal RESULT PT3 , masa UPSR dulu aku tidaklah segelabah sekarang , tapi PT3 ni sangat dan amat mendebarkan hati aku , almaklumlah aku nak kelas sains , kalau result hampeh nak sains pebende , tak gitu cik kiah ?

So esok merupakan hari yang aku taknak tunggu tunggu T..T (lol) . Hati ni , cuak dia mcm jantung ditekan-tekan seolah ada Lisa Surihani tekan dada buat CPR , sesak nafas pulak seolah berada di bulan yang mana tiada oksigen , HALAMAK , OVER SIA AKU !! bahahahaha .

And so , disebabkan entry kali ni kurang menarik [ pernah ke entry aku yang menarik ] lol , haha so aku akan buat entry bersambung , aku akan sharing mering result aku dkt rakyat jelata ni esok , haha

Di Twitter kecoh , HAKAK , HABANG senior yang kutuk adik adik junior yang menduduki PT3 ni , sejujurnya ckp , untuk dibandingkan PT3 ni dgn PMR , lebih kurang je sebenarnya , kalau senang , baik tak payah buat periksa , right ?

Yang junior junior duk kecoh PT3 susah ni sebab , korang tahu tak ??? sistem peperiksaan berubah berubah , lagi seminggu nak peperiksaan baru cikgu kumpulkan murid bagitau bentuk soalan . ITU PUN ada yang tak lengkap T..T . Macam soalan untuk peperiksaan agama kiteorg , baca buku dan anggap soalan mcm biasa je , RUPANYA , 1 jam sebelum periksa baru cikgu bagitau , yang soalan agama memang padat , mantapp dengan soalan soalan KBAT .

Time dapat tahu tu , sejujurnya aku hanya buat muka blurr dan redha , nak baca HAPER ? dah tak sempat dah , jadi chilll , redah segala rintangan lautan api , pagar berduri , lantai berkaca , haha .

So esok lepas aku dapat result , aku akan cuba untuk kongsikan , jadi ... TUNGGU . ^^  BYE





Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2012 Reserved to Aaizaatt Azhar