Biodata


Yeah , jangan risau , aku memang poyo , hahahahhaahahha


Boleh di lihat  , ejaan yang agak unik 'Aaizaatt Azhar' sesetengah orang fikir aku ni 'perak' sangat nak buh nama banyak double , tapi hakikatnya , di ic card aku memang macam tu ejaan nya , Aaizaatt Bin Azhar . Aku malas nak buh umur aku , sebab nanti setiap tahun kene ubah ubah entry ni , haha xD . So senang cite aku lahir tahun 99 , batch pertama menduduki PT3 .Untuk memudahkan korang kasi aku hadiah , aku lahir 2Feb.  Bersekolah di SMK SERENDAH , pengawas pusat sumber dan mengalas pangkat yang agak penting . 

Sesiapa yang mengenali aku boleh tahu , yang aku ni bukan jenis yang anti sosial , ddk rumah layan twitter , berselfi dan post di instagram sahaja . Bukan jenis kaki lepak , kaki hang out sana sini , sebab tu menghabiskan banyak masa di media sosial hahaha. Bukan perokok , tidak berpakaian swaggie , hipstur , dan segala bende , aku hanya remaja biasa yang terlalu biasa , hahaha . Tapi tak lah langsung tak hang out , cuma tak kerap , haha .

Pada 2011 , masa aku darjah 6 , aku dah disahkan oleh doktor bahawa aku ni seorang yang rabun warna . Aku still boleh kenal semua kaler dkt dunia ni , so korang takyah nak tunjuk baju  , tudung , kasut korang , lepastu tanya warna apa dkt aku , aku akan dpt jawab dengan betul , cuma warna yang aku nnpk tak sama dengan warna yang korang nanpk , berkemungkinan besar mata aku telah mencipta warna warna yang tak pernah wujud di dunia ni , HEBAT KAN AKU ?? hahaha .

Mempunyai cita cita yang berlambak , tetapi kebanyakkan terpaksa kurelakan pergi menjauh sebab aku rabun warna . Banyak pekerjaan yang titik beratkan pasal mata ni . Dan aku juga seorang kaki stalker yang baik , aku mahir menggunakan kata kata kunci untuk mendapatkan pelbagai maklumat , so dkt sekolah , kalau kawan aku nak siasat pasal seseorang , dia akan serahkan tanggungjwb tu dkt aku , muahahahha , 

Memang ayat ayat aku lebih untuk memuji dan membanggakan diri aku sendiri , BELOG HAKU , lantak lah kan ? hahahaha , 

Ada soalan untuk dituju ? Soal je dkt kotak dibawah . 

>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2012 Reserved to Aaizaatt Azhar